Paradicsom tartósítása – Így tedd el télire a nyarat
Nyáron a legtöbbünk kedvence a paradicsom, amiből számos szín, forma, íz van már a zöldségpalettán.* De hogy ne csak nyáron élvezzük az isteni finom ízeket,
Kukkants be egy vidéki kert, a Kertikonyha kulisszái mögé, gyűjts ötleteket saját kiskerted megvalósításához, önellátáshoz, tanulj maradékmentő, igazi kerti alapanyagokból készíthető recepteket!
Nyáron a legtöbbünk kedvence a paradicsom, amiből számos szín, forma, íz van már a zöldségpalettán.* De hogy ne csak nyáron élvezzük az isteni finom ízeket,
Minden hobbikertész várva várja a nyári időszakot, hiszen a legtöbb termés ekkor várható a kertben. Júliusra már szépen alakulnak a leveszöldségek (sárgarépa, petrezselyem, zeller, karalábé
A május egy olyan hónap, amikor már bőven van mit enni a kertből, hiszen zöldellnek a saláták, van retek, hagyma, borsó, szépen alakulnak a répafélék,
Ha épp most kezdenél bele a kertészkedésbe, akkor semmiképp se legyen az az első, hogy a boltba rohansz a különböző eszközökért, mert szinte mindent megtalálsz
Magaságyást otthon is könnyedén lehet készíteni akár a garázsban porosódó régi bútorokból. Előző cikkemben olvashattál arról, hogy miért jó a magaságyás, és hogy miből lehet
Bármilyen maradék faanyag jól szuperálhat a kertedben, akár kicsi, akár nagy kertről is van szó, mert különböző emelt ágyásokat, kordonokat, zöldségfuttatókat építhetsz belőlük saját kezűleg
Ki vagyok én?
Kása Andi, a Kertikonyha Instagram oldal alkotója, a Szeretünk Zala konyhakultúra rovat felelőse. Több cikkben találkozhattatok már velem, főként gasztronómiai és kertészkedős témában.
Mostantól pedig a Kertikonyha blog formájában is tovább él itt, a Szeretünk Zala oldalán!
Karácsonykor érdemes egy kicsit lelassulni, ünnepi hangulatba kerülni, jókat enni, inni és persze beszerezni az ajándékokat. Szerencsére megyeszerte sok olyan lehetőségbe ütközünk, ami segít minket
Elérkeztünk az év utolsó, talán legjobban várt, legkülönlegesebb hónapjához, egyúttal időszakához is. December a csodák, a fények, fahéjas sütemények, forralt borok és karácsonyi dallamok hónapja.
A Budafai Arborétumba lépve a természet nyugalma szinte tapintható és ha valamit, akkor ezt egészen bizonyosan nevezhetünk természetes szépségnek. Az arborétumban tágas rétek, buja zöld
Ahogy sokan mások mi is használunk úgynevezett cookie-kat (sütiket).
Ennek oka, hogy szeretnénk folyamatosan fejleszteni az oldalt és egyre jobb és jobb böngészési élményt biztosítva Neked! Ha szeretnéd megismerni a süti receptjét (vagyis a cookie szabályzatot) – itt eléred annak részletes leírását.